Annons

Bökigt när Gylle vann

Gislöv–Gylle slutade med seger för gästerna med 2–1 efter hemmaledning i pausen med 1–0. Matchen var väldigt ryckig och bökig och efterhand blev det tyvärr också en och annan ful eftersläng och som till sist också ledde till en utvisning.
Sport • Publicerad 30 april 2010

GISLÖV. Det var Anton Jönsson som fick rött kort men den situation som ledde till utvisningen – ja, då är frågan om verkligen räätt spelare åkte ut eller om i så fall inte också en Gyllespelare kanske skulle åkt med?

Att gnälla på domaren ger inte mycket gott tillbaka men precis som spelare ibland ju kan ha en ”dålig dag” – ja, detsamma kan väl gälla domaren och i så fall stämde det nog in på Ulf Bergström i går. En från början lättdömd match blev till rena soppan mot slutet och ingen hade säkerligen heller protesterat om båda lagen fått åtminstone en straffspark vardera.

Annons

Kristoffer Pettersson gjorde 1–0 under inledningen av matchen och Kristoffer kämpade väl i kamp med Gyllespelare, innan han kunde skjuta in bollen förbi Thomas Wigren i Gyllemålet. På andra hållet gjorde hemmamålvakten Andreas Rörstam en och annan fin räddning och i pausen stod det alltså 1–0.

Under inledningen av andra halvlek kom Gislöv fram i ett par frilägen men där bollen antingen nickades utanför eller sköts over målet och 1–0 stod sig till den 68:e minuten. Då sköt Timmy Leyer in en frispark direkt i mål till 1–1 och det såg ut som om Andreas i målet missbedömde bollbanan.

Med cirka tio minuter kvar kom även Gylles segermål och då var det Mikael Nordbladh som ur snäv högervinkel kunde slå in bollen i den bortre burgaveln.

– Jag är glad för tre poäng men mot slutet blev ju det mesta till kalabalik på planen och det är synd det ska sluta så, summerar Gylletränaren Rickard Harletun.

I Västra Ingelstad avgjordes torsdagens andra Söderslättsderby i sexan och det var Minnesberg som var på besök. Hemmalaget hade ett klart grepp om matchen från start till mål och vann med klara 3–0 (1–0).

Dennis Andersson har hittat målet på riktigt och är nu uppe i fyra mål. Tredje målet gjordes av Claes Davidsson.

I division fem spelade Behar borta mot Blentarp i en match som slutade 1–1 (1–0) och efter fyra omgångar är nykomlingen Behar fortfarande obesegrad. Haris Rozajac kvitterade till 1–1.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons