Boik vann över Öja

Sport • Publicerad 18 augusti 2006

Även om Anderslövs Boik haft stora problem i årets division sexfotboll, så var man i går klart bättre än gästande Öja. Man tog en stabil seger, även om siffrorna stannade vid 2– 0 (1– 0).

Patrik Andersson gjorde sin vana trogen mål och det var han som gav Boik ledningen med 1– 0. Då hade 18 minuter gått och målet kom på en fin nick.

Det var hela tiden Anderslöv som skapade chanser och Öja hade väl egentligen ingen riktigt rejäl målchans.

Trots Boik-chanser kom 2– 0 inte på en sådan utan det var Johan Assarsson som sköt ett inlägg från vänsterkanten och bollen seglade över en chanslös Öja-keeper in i mål. Då återstod 17 minuter och mycket mer än så hände inte i matchen.

– Härligt att vinna och i dag hade vi revansch att utkräva efter en miserabel match i Öja i våras. Det är också härligt att se alla unga i laget som gör bra ifrån sig, analyserar tränaren Ulf Pålsson efteråt.

Flagg– Vellinge 1– 3

Ayhan Garip vaknade till liv som målskytt på Dalhems IP och med två mål banade han vägen till Vellinges seger med 3– 1. I pausen ledde man med 1– 0 och tredje målet gjordes av Kim Rasmusson.

Blentarp– Gislöv 2– 1

Gislöv gick på pumpen i Blentarp och nu är det jämnt i toppen. Efter suveräna Sövestad ligger Gislöv kvar på andraplatsen men hack i häl finns nu just Blentarp och även Västra Ingelstad skuggar. Men då strax under kvalstrecket uppåt.

Redan i första halvlek avgjorde Blentarp till 2– 1, där Mattias Mårtensson gjorde Gislövs mål.