Boik vägrar förlora

Sport • Publicerad 26 augusti 2006

DIV FYRA, SEX, SJU

Den 2 juni förlorade Anderslöv i Minnesberg med 2– 3. Därefter vägrar Boik-arna förlora och i Klagstorp spelade man åttonde matchen i rad utan förlust!

– I dag spelade vi bra i första halvlek men i andra blev vi alldeles för bekväma. Skapade mängder av chanser i matchen men alltså bara tre mål, menar tränaren Ulf Pålsson.

0– 1 petade Joakim Persson in i första halvlek och "Jocke" hade chansen att bli tvåmålsskytt senare i matchen. Han missade dock straffen, sedan Tim Gabrielsson blivit nergjord.

Tim kom igen och avgjorde matchen genom att göra både 0– 2 och 0– 3 i slutminuterna.

V Ingelstad– Klågerup 4– 5

Jan Persson var mer eller mindre förtvivlad efter missen hemma i går:

– Vi ledde med 2– 0 – 2– 1 i pausen – och hade senare även 3– 2 men sedan vände Klågerup till 3– 5 och förlust för vår del alltså med 4– 5.

Roger Ekberg blev tvåmålsskytt och övriga hemmamål gjordes av Mikael Törnqvist och Claes Davidsson.

Gislöv– Behar 2– 1

Andra matchen i rad avgör räddar Gislöv poäng via ett mål i slutminuten och i går kom 2– 1 mot Behar i just den 90:e minuten!

– Spelet var bedrövligt men vi har flyt, erkänner tränaren Nicklas Nilsson efteråt.

14-årige Mikael Andersson gjorde kvitteringen till 1– 1 – sedan Samir Islamovic gjort 0– 1 för Behar och sedan blev det lagkaptenen Phil Alexander som avgjorde till 2– 1.

Svedala– Vellinge 1– 1

Svedala har visat storform via 6– 0 mot Torp och 7– 1 mot Rydsgård och därmed var man i Vellinge förvarnade:

– Ja, men det är vi som ska vinna matchen och i första halvleken dominerade vi nästan totalt. Jag tror att Svedala kom fram i två hörnor och det var allt, menar lagledaren i Vellinge, Swidde Nilsson.

Burak Kaya gav Vellinge ledningen i den 67:e minuten men Svedala kvitterade åtta minuter senare.

L Beddinge– VVK 2– 2

Lilla Beddinge tog poäng mot formstarka VVK och efter 1– 1 i pausen slutade matchen 2– 2.

Andreas Tillberg och Johan Ylitepsa gjorde hemmamålen på Thurevallen.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.