Annons

Blöt väntan för Peter

Med stor sannolikhet kommer en femte speldag att behövas för att avgöra US Open i golf. Tredjeronden skulle ha startat 07.30 lokal tid (13.30 svensk), men har nu skjutits upp till 12.00 men det är långt i från klart att det blir spel. Stora Slågarps stolthet, Peter Hanson, är med i tätklungan inför fortsättningen.
Sport • Publicerad 21 juni 2009

Ute på banan är det floder, pölar och lera överallt och värst är det kring 18:e fairway – som är lägst beläget på hela banan.

Det har i princip regnat oavbrutet de senaste tre veckorna och under senaste månaden lär det ha fallit gott och väl 150 millimeter. Planen är ändå – strax före kl 17 svensk tid – att man ska hinna avsluta tredjeronden i dag.

Annons

Oavsett hur det blir med nästsista ronden i dag eller under måndagen, så är ställningen i toppen denna:

1) Ricky Barnes, USA, -8, 2) Lucas Glover, USA, -7, Mike Weir, Kanada, -6, 4) Peter Hanson, Sverige, David Duval, USA, Azuma Yano, Japan, -3 slag, ...42) Bland 16 golfare finns här Henrik Stenson och Carl Pettersson, Sverige, +4 slag.

Sigge Hansson
Sigge Hansson, TT, Sydsvenskan
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons