Annons

BK Kick gjorde bort sig

En helt vanlig träningsmatch veckorna före seriepremiären – ja, så var det tänkt mellan Näsets FF och BK Kick, från Malmö men matchen blev till en chock för både domare och motståndare.
Sport • Publicerad 22 mars 2010

TRELLEBORG. Toni Lazarevski dömde matchen och han förklarar så här:

– Matchen var ganska lättdömd, även om jag fick ge någon Kickspelare en tillsägelse under inledningen och Näset gjorde ett enkelt mål fram till 1–0. Efter hand började dock spelare och tränare gnälla på nästan alla domslut och när det gått 32 minuter stoppade jag matchen och sa till tränaren att han måste lugna ned sina spelare. Då började denne undra varför vi inte hade någon assisterande domare och jag förklarade att det inte alltid är så i träningsmatcher på den här nivån men han fick spelarna med sig. Alla skrek och påtalade att man ville ha dit en assisterande domare och efter ett par minuter beordrade tränaren spelarna att lämna planen och så blev det också.

Annons

Toni berättar att han just skrivit en rapport till Skåneboll om det inträffade och även om det handlar om en träningsmatch kan BK Kick vänta någon form av bestraffning.

Matchen avbröts alltså och därmed blev också Johan Öljemarks mål fram till 1–0 det enda.

I övrigt kan nämnas att Smygehuk FF tillbringat några dagar i Tyskland, där man haft ett träningsläger och i övrigt finns ett och annat resultat att notera från småklubbsvärlden. IFK Trelleborg spelade till exempel 1–1 (0–1) mot TFF:s U-lag och målskytt för IFK var nye Vedat Shala.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons