Annons

BK Höllviken får möta Tomelilla

BK Höllviken klarade kvalet med ett mål tillgodo på Oxie SK och har nu att kvala mot division tre-laget Tomelilla IF samt Husie IF, tvåa i den sydvästra och Veberöds AIF, tvåa i den södra femman.
Sport • Publicerad 8 oktober 2013
Foto: CHRISTINE OLSSON / SCANPIX

Det innebär att BK Höllviken mött Veberöd även i årets seriespel och det var två jämna matcher lagen emellan och där båda lagen vann hemmamatchen. Veberöd vann med 1–0 och Höllviken med 3–2.

Kvalet spelas som ett gruppspel där varje lag har en hemmamatch, där tredje omgången sedan avgörs på neutral plan och där segraren går upp i division tre. BK Höllviken inleder borta mot Husie och får hemmamatchen mot Veberöd.

Kvalet till division fem innebär att Gylle AIF får möta Näsby IF, som blev tvåa i division 6 nordöstra, istället för Hardeberga BK och anledningen är den, att såväl Tyringe som Tjörnarp har uteslutits ur den mellersta sexan. I sin tur gör det att Löberöds poängsnitt nu skall räknas efter 20 matcher i stället för 22 och med 1,95 i snitt går därför Löberöd in som näst bästa fyra i division sex och detta gör en rokadändring i kvallottningen.

Louise Löfgren
Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons