Bekväm bortaseger för Stavsten

Stavsten tog en lätt seger i bortamatchen mot Eslöv. Segersiffrorna skrevs till 27-23 (13-7) vilket innebär att Eslöv är allt närmre division två. - De hade allt att spela för men det det märktes inte. Skoog sa att det kändes som ett träningspass, säger Stavstentränaren Christian "Mini" Åkerman.
Sport • Publicerad 22 mars 2004

Efter 20 minuter stod det 10-4 till trelleborgarna, mycket tack vare en storspelande Johan Nilsson. - Nilsson gjorde en stormatch i målet, 22 räddningar kom han upp i. I andra halvlek kröp Eslöv allt närmare och mot slutet fick försökte de en dubbelpunkt på Jonas Persson och Christian Skoog. Men Stavsten löste situationen och segern var aldrig i fara. - I och med att Eslöv inte bjöd upp till kamp så blev matchen lite avslagen. Det var ändå mycket skönt att vinna eftersom vi förlorade senast, säger Mini som ger beröm till nämnde Johan Nilsson, Mikael Olsson och så juniorerna Rasmus Lindqvist och Jens Eriksson. - Rasmus inledde som mittnia och gjorde bra ifrån sig. Han och Jens visade framfötterna även om det inte blev några mål från deras sida. Mål gjorde däremot Johan Jedlid som blev bäste målgörare med sina nio mål. Nu återstår bara en match för säsongen, avsågade Warta hemma på söndag. - Vi hoppas ta två poäng då också. Vi vill göra en sista bra match inför hemmapubliken den här säsongen, säger Mini. Eslöv-Stavsten 23-27 (7-13) Eslöv: Roger Svensson 8, Tomas Westerlund 4, Pelle Jansson 4, Johan Gummesson 3, Joakim Isaksson 2, Klas Kronaas , Jon Einarsson Stavsten: Johan Jedlid 9, Jonas Persson 5, Philip Nilsson 3, Mikael Olsson 3, Christian Skoog 2, Kenni Nörskov 2, Mattias Hoff, Richard Nilsson, Jimmy Östling