Annons

Behar totalt utklassad

Sport • Publicerad 7 september 2007

– Det är en riktig katastrofmatch för vår del och nu tror jag knappt vi klarar oss kvar, menar Isak Kahrimanovic i Beharledningen efter matchen.

DIVISION FYRA, SEX

Annons

FC Malmö vann med hela 9– 4 efter 5– 1 i pausen och det kunde ha blivit mer i baken för hemmaspelarna.

Bilal Fakhro gjorde två av Behars tröstmål – varav det ena på straffspark och de andra två gjordes av Senudin Avdilovic.

Sarajevo– Skegrie 2– 4

Raka motsatsen gäller för Skegrie – jämfört med Behar. För några veckor sedan låg Skegrie på nedflyttningsplats men efter 4– 2 (2– 2) borta mot Sarajevo i går ligger Skegrie på en femteplats!

– Vi måste nog vinna minst en match till men vi ska klara oss kvar, menar tränaren, Roger Parmstrand, direkt efter matchen.

Jörgen Håkansson gjorde 0– 1 och 1– 2 och Christoffer Nilsson gav Skegrie på nytt ledningen senare med målet fram till 2– 3.

– Sarajevo hade någon chans vid 2– 3 men nådde inte riktigt fram. Med en minut kvar avgjorde Magnus Arro på en säkert inslagen straffspark, sedan Jacob Breland fällts, avrundar Roger.

Staffanstorp– Vellinge 3– 1

Vellinge är också inne i en tuff period och i går blev det förlust i Staffanstorp. Hemmalaget har legat pyrt till hela säsongen men ligger nu på en säker kvalplats. Serien är så tajt, att Vellinge nu bara är två poäng före just Staffanstorp.

Nog ska Tommy Hansson & Co slippa kvalspel men samtidigt är en topplacering att glömma – trots att Vellinge länge legat precis bakom täten.

Annons

Som så många gånger förr blev Ayhan Garip målskytt för Vellinge.

Sigge Hansson

Bara för några veckor sedan verkade Behar bli till ett stabilt mittenlag i division sex. Efter debaclet i går – hemma – mot FC Malmö ligger Albäcksg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons