Annons

Behar tappade serieledningen

Behar har de senaste veckorna haft serieledningen i division sex men i går återtog Skivarp ledningen. Anledningen är den snöpliga Beharförlusten borta i Oxie mot bottenlaget BK Vången och som slutade 2–0 (2–0).
Sport • Publicerad 5 september 2009

TRELLEBORG.

– Vången gjorde 1–0 redan efter fem minuter och 2–0 efter en kvart och tyvärr tvingades Nerim Suman utgå på grund av skada ungefär vid deras andra mål. Vi spelade väldigt dåligt och skapade endast två klara målchanser under hela matchen.

Annons

Så går att läsa på Behars hemsida och inte nog med förlusten i sig - Behar förlorade efter elva förlustfria matcher på raken. Samtidigt vann Skivarp i Svenstorp med klara 6–0 och är alltså på nytt i serieledning.

I och med resultaten tenderar sexan att bli till ett riktigt getingbo under slutfasen och för Behars del väntar närmast ett svårt derby mot Skegrie.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons