Annons

Behar bäst på Albäck

Efter 1– 0 mot Tre Lyktor i premiäromgången och 4– 1 mot Skansen i lördags kan Behar titulera sig som Albäcksmästare så här långt, när det gäller årets seriefotboll.
Sport • Publicerad 20 juni 2005

Skansen inledde fruktansvärt dåligt i lördags och det dröjde heller inte mer än nio minuter, innan Behar tog ledningen. Då var det Senudin Adilovic som gjorde 1– 0 och Senudin skulle publiken få se mer av.

Damir Alkic stack emellan med ett skott i stolpen, innan Senudin återupptog målshowen och i den 22: a och 23: e minuten gjorde han 2– 0 och 3– 0. Rasmus Lindqvist reducerade för Skansen men fler mål mäktade man inte med utan Behar fortsatte målgörandet i andra halvlek. Då var det dock inte Senudin Adilovic som gjorde målet utan Amir Dizdarevic.

Annons

– Jag är nöjd med segern och vi hade ju många fler chanser att göra mål, menar Ismet Dedic i Beharledningen.

VVK– Klagstorp 2– 4

Klagstorp fortsätter segermarschen och i lördags var det VVK som fick stryka på foten med 2– 4 (0– 2), sedan Henrik Harletun inledde med att ensam fastställa halvtidsresultatet.

– I andra halvlek gjorde Gert-Arne (Persson) 0– 3 och 1– 4, förtydligar tränaren, Rickard Harletun, efter matchen.

Förutom de båda målen låg även Henrik Harletun bakom Gert-Arnes båda mål och han var även i färd att göra något av "årets mål", när han vid ett tillfälle klackade förbi en motståndare och sedan mötte bollen med ett kanonskott som lite olyckligt hamnade i burgaveln i stället för i målet.

Segern innebär att Klagstorp leder division sju sydvästra B inför sommaruppehållet – oavsett hur det går i matchen Lilla Beddinge– Makedonija på torsdag.

Sigge Hansson

FOTBOLL TRELLEBORG Div sju
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons