Annons

Barbro stolt över TFF:s nya årsbok

TFF:s årsbok för 2008 är färsk. TFF:s marknadschef Barbro Bengtsson har just hämtat de första exemplaren från tryckeriet. "Jag är stolt", säger hon när hon presenterar boken.
Sport • Publicerad 5 februari 2009
Barbro Bengtsson och TFF:s nya årsbok. Bild: Martin Falkenby
Barbro Bengtsson och TFF:s nya årsbok. Bild: Martin FalkenbyFoto: 

Sett till omfång och presentation skulle det kunna handla om klubbens historia sedan starten 1926. Men de 128 sidorna beskriver endast 2008.

- Det hör till varje elitförening att ha en årsbok. Det är en bit historia. Många unga är vana vid Internet och klipper inte längre ur tidningsklipp; vi själva har ju ingen arkivarie. Därför blir det viktigare att kunna sammanfatta året i en sån här bok.

Annons

Boken kommer att delas ut till alla medlemmar i samband med att 2009 års avgift betalas. Dessutom kommer den finnas till försäljning hos Söderslätts bok och papper och Intersport.

Men smakar det så kostar det. I samband med att medlemmarna får den nya boken höjs också avgiften, från 300 till 500 kronor är vad som aviserats.

- Frågan kom upp på ett styrelsemöte och det var igen som visste när avgiften höjdes senast. Den höjda avgiften ökar kraven på oss. Vi ger ut den här boken, vi har ett antal medlemsmöten varje år och vi skickar ut elektroniska nyhetsbrev, säger Barbro Bengtsson.

Vad finns det då för godbitar i årsboken 2008?

A-lagstränaren Tom Prahl har själv sammanfattat var och en av de 30 allsvenska matcherna, klubbdirektör Lasse Larsson intervjuas, liksom Fredrik Jensen.

- Berättelsen om Fredrik är också berättelsen om vår historia. Så ser jag det. Vi har också många bilder från året och varje ungdomslag har fått var sin sida.

Martin Falkenby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons