Bara oavgjort för Tyskland

Tyskland fick nöja sig med oavgjort, 2–2, hemma mot Vitryssland i sin näst sista match före fotbolls-EM. Miroslav Klose gav Tyskland ledningen och David Odonkors crossboll tog på en vitrysk försvarare och i mål till 2–0.
Sport • Publicerad 28 maj 2008

Men Vitryssland kom tillbaka i andra halvlek. Vitalij Bulyga gjorde två mål och vid det andra dribblade han bort den tyske mittbacken Christoph Metzelder och sköt förbi målvakten Jens Lehmann.

– En del spelare var trötta i dag, det syntes att vi tränat hårt de senaste dagarna, sade Tysklands förbundskapten Joachim Löw som bytte ut båda anfallarna och hela mittfältet i andra halvlek.

Tyskland möter Serbien i sitt EM-genrep på söndag och ställs i EM mot Polen, Kroatien och Österrike.