Bågskytte: Medaljer till trelleborgare

Trelleborgs Bågskytteklubb tävlade i Oskarshamn helgen som gick och kom hem med fyra medaljer från tävlingen, Blå Jungfrupilen.
Sport • Publicerad 6 februari 2002

Sebastian Mårtensson vann i HF10 på 562 poäng och var överlägsen, hela 98 poäng skiljde ner till tvåan. I HF13 slutade Sebastian Ekelund trea på 525 poäng. Det var Sebastians andra tävling i 13-klassen, så medaljen kom som en positiv överraskning. Inte mindre än tre trelleborgare tävlade i HF16. Bäst var Markus Strand som ha hade ledningen nästan hela tävlingen igenom. Men han tappade i sista omgången och slutade tvåa på 520 poäng. I samma klass slutade Martin Brown femma och Joakim Olsson sjua. Glenn Linsjö blev tvåa i HF19 efter en jämn tävling där ynka sex poäng skiljde till vinnaren. I samma klass slutade Håkan Mårtensson sjua.