Annons

Back lämnar TFF i förtid

Försvararen Jakob Glasberg och TFF väljer att bryta det gemensamma avtalet. Spelaren lämnar därmed klubben efter bara ett år. Hans nästa klubbadress blir Brommapojkarna.
Fotboll • Publicerad 31 mars 2020 • Uppdaterad 1 april 2020
Jakob Glasberg på en träning på Vångavallen.
Jakob Glasberg på en träning på Vångavallen.

I januari 2019 stod det klart att Jakob Glasberg, 24, lämnade superettanlaget IK Frej för spel i TFF. Han ansågs av dåvarande tränaren Peter Swärdh som en betydande förstärkning.

Sejouren på Vångavallen blev dock bara en säsong lång.

Annons

Efter att ha fått sparsamt med speltid i försäsongsmatcherna under nytillträdde tränaren Kristian Haynes väljer nu Jakob Glasberg och TFF gemensamt att bryta kontraktet.

”Vi tackar Jakob för hans tid i klubben och önskar honom lycka till i framtiden”, skriver TFF på sin hemsida.

Det blev därmed bara 16 matcher i superettan för Jakob Glasberg i TFF-tröjan.

Efter att TFF meddelat att Glasberg lämnar, presenterades han som ny spelare i Brommapojkarna, som trillade ur superettan förra året.

Samtidigt meddelar TFF att samtliga nya träningsmatcher i maj nu är bokade. Som TA-sporten berättade på måndagen, var fyra av fem matcher bokade, det mot allsvenska lag. TFF kommer dessutom att möta IFK Malmö hemma den 23 maj.

Samtliga tre träningsmatcher på hemmaplan blir utan publik. TFF möter även Varbergs Bois, den 2 maj, och Falkenberg, den 9 maj, på hemmagräs.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons