Annons

Avbetalningsplan öppnade dörren för IFK Trelleborg tillbaka på banan

Fritidsförvaltningen och IFK kom i går överens, när det gäller skulden på hallhyran och efter den öppnades också dörrarna till A-hallen. Träningen inleddes klockan 16.30 men på plats fanns bara delar av A-truppen.
Sport • Publicerad 4 september 2010

TRELLEBORG. Av skulden på 45 000 kronor kom parterna överens om en inbetalning på 15 000 kronor som skulle finnas på kommunkontot efter fredagslunchen och fritidschefen Kent Sjövall berättar om turerna.

– Till inbetalningen finns nu också en avbetalningsplan gällande den resterande summan. Vi ska sedan träffas i veckan som kommer och då har vi att gå igenom andra ekonomiska grejor som har med IFK att göra och det är ju inte bara hallhyran.

Annons

När träningen började satt redan Bengt Gunnarsson där och han var där som representant för IFK-styrelsen och informationen gällde att ”man gör allt för att den ekonomiska situationen ska klaras ut”. Några löften om uteblivna löner kunde han dock inte lämna.

– Det här är en omöjlig uppgift men handboll är roligt!

Så säger tränaren Denis Bahtijarevic innan träningen sedan börjar och Denis fortsätter så här inför lördagens träningsmatch mot danska Höj i Lund.

– Vi står för vad vi lovat och vi kommer att åka till Lund men med endast sju spelare och även om både Viktor Faltin och Simon Ludvigsson är lätt skadade, så har de lovat ställa upp. De som definitivt saknas är Filip Bengtsson, Sebastian Carlsson – som fått en spruta för sitt onda knä och som måste vila från handbollen i tre dagar samt målvakten Flamur Gerbeshi.

Matchen spelas i Lunds nya arena klockan 16.30.

Martin Falkenby
Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons