Annons

Arrangörerna hoppas på 2 000 åskådare

1 000 biljetter är sålda och ytterligare 1 000 förväntas säljas. IFK Trelleborg hoppas på bra uppslutning när Sverige ikväll tar emot Bulgarien på Vångavallen.
Sport • Publicerad 9 september 2009

TRELLEBORG.– Vad det blir publikmässigt är omöjligt att veta men förhoppningsvis kommer det drygt 2 000 personer, säger Bengt Lindkvist i IFK Trelleborg.

Inför matchen var det bråda dagar för IFK. Hela föreningen är engagerad och 140 spelare och medlemmar kommer att hjälpa till under EM-kvalmatchen.

Annons

Arrangörerna passar även på att bjuda på två matcher till priset av en. Innan U21-matchen visas Malta–Sverige på storbildsskärm.

Och enligt Bengt Lindkvist ska det mycket till för att arrangemanget inte ska bli lyckat. Kommer trelleborgarna inte ikväll så vet Lindkvist inte vad som ska till.

– I fotbollshierarkin är det här det största vi kan anordna i Trelleborg. Det är Sveriges framtid som kommer hit så jag hoppas att trelleborgarna dyker upp, säger han.

Björn Gustavsson
Nicolinn Nilsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons