Annons

Äntligen seger för Gislöv

Gislöv har inlett närmast katastrofalt i sexan och efter 0-7 i Skabersjö blev det 0-0 hemma mot Skegrie. Mot Lilla Beddinge såg det också tveksamt ut till en början men i den andra halvleken tog man över rejält och kunde vinna med 2-0 (0-0).
Sport • Publicerad 2 maj 2004

- Vi är ju totalt ofarliga framför motståndarmålet - annars tror jag vi vinner i dag, menar tränaren, Rikard Harletun. Gislöv har Fredrik Asserlöv, Jimmy Sundström och Rikard Borgqvist - i fjor i just Lilla Beddinge - längst fram men ingen av dessa blev målskyttar. Istället var det lagkaptenen, Patrik Rosengren - som nickade in 0-1 och Martin Jönsson som gjorde målen. Skabersjö-Minnesberg 6-2 Skabersjö ser ut att infria förväntningarna innan seriestarten och tog tredje raka segern mot Minnesberg. Minnesberg hade en seger i bagaget och har spelat bra både i segermatchen mot Rynge och när man förlorade premiären i Skurup men nu var man chanslösa mot serieledarna. Redan i pausen stod det 5-1 vilket innebar en rejäl skärpning i den andra halvleken men närmare än 5-2 kom man aldrig. Ki Nilsson och Calle Wihlborg gjorde Minnesbergs mål - Det var vi som gjorde Skabersjö bra. Vinden var svår och ett par av målen var slarviga bakåtpassningar, analyserar Bo-Göran Nilsson, assisterande tränare, efter matchen. Anderslöv-Hakoah 1-2 Det vill sig inte riktigt för Anderslöv och nu kom andra raka hemmaförlusten. Hakoah gjorde 0-2 redan i den första halvleken och det dröjde till kvarten kvar, innan Jonas Åkerman kunde reducera. - Det vill sig inte och det är synd. Våra unga spelare skulle behöva lite segrar och medvind. Dessutom har vi otur mot slutet, där Hakoah räddar en boll på mållinjen och där vi har en boll i ribban.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons