Äntligen poäng, Lilla Beddinge

I den åttonde omgången kom äntligen årets första seriepoäng för Lilla Beddinge BK. Poängen kom via 1-1 (0-0) i Oxie mot BK Vången och en trepoängare var heller inte långt borta.
Sport • Publicerad 31 maj 2008

– Nej, vi gjorde 0-1 i den 82:a minuten genom Philip Ekström men tyvärr kvitterade Vången minuten senare på straff. Den var dock helt rätt dömd men sedan var Philip helt fri med endast två minuter kvar – så visst, vi var väldigt nära en trepoängare, menar Henrik Jensen.

För Lilla Beddinges del handlar det om division sex och för Pelister gäller division fyra.

Även Pelister var väldigt nära en trepoängare men hemmalaget i Bjärsjölagård, BW90, kunde kvittera med endast tre-fyra minuter kvar. Matchen slutade 2-2 sedan hemmalaget lett i pausen med 1-0 och Pelisters båda mål gjordes av Darko Milenkovic. Så här analyserar Anders Palmér efteråt:

– Efter 0-1 i pausen kunde vi vända med två snabba mål under inledningen av andra halvlek. BW90 kvitterade ju dock till 2-2 och kvitteringen kom efter ett inlägg och där en spelare var fri vid bortre stolpen. Det var sammantaget en mycket bra kamp, där jag dock tycker vi är det bättre laget. I andra halvlek tvingades Dez Idrizi gå ut efter en sträckning och det var lite olyckligt.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.