Annons

Äntligen kan Dennis blicka framåt

I fjor vid den här tiden visste Dennis Melander varken ut eller in, när det gällde fotbollsframtiden men i dag kan han med glädje blicka framåt.
Sport • Publicerad 1 februari 2005
Dennis Melander är tillbaka på riktigt i TFF och är äntligen helt utan skadeproblem.
Dennis Melander är tillbaka på riktigt i TFF och är äntligen helt utan skadeproblem.Foto: 

Dennis Melander spåddes en lysande fotbollsbana när han debuterade i TFF: s A-lag som tonåring men en olycklig knäskada höll på att sätta helt stopp för all form av fotbollsspel.

– Det känns bra och allt ska väl också vara helt bra efter de besked jag fått av läkare efter magnetröntgen, säger Dennis efter gårdagens träning i Anderslöv.

Annons

Ett träningspass som var lite speciellt för samtliga TFF-are, såväl gamla som nya, eftersom det handlade om årets första utomhusträning!

– Att börja utomhus gör att vi är inne på rätt halva, om man säger så och det är alltid roligt med spel på en riktig fotbollsplan, även om vi är medvetna om att fysträningen och löpningen behövs

TFF-arna har en tuff månad bakom sig, med mycket lyft och allmän styrketräning i Vångavallens lilla styrkelokal – att lägga till löpträningen parallellt.

– Vi har ju dessutom varit i Bunkeflo och tränat fotboll inomhus två gånger i veckan och även om det mest handlat om olika övningar där, så blev det även lite lir mot slutet, säger Dennis.

Träningsmatchandet inleds först om lite drygt en vecka och fram till dess blir Anderslövs plastgräs mestadels hemvist. Dock inte i dag, då gäller styrketräning igen och passet avslutas med en läkarundersökning:

– Det är jättebra, där man tar alla prover och kontrollerar hjärtat och det känns tryggt, menar Dennis.

Dennis har lite svårt, så här långt, att klassa nyförvärven till lagkamrater men en och annan har han redan bildat sig en uppfattning om:

– Ja, Alexander Steen imponerar stort och Jonas Bjurström är en fantastisk spelare och en ledare på planen som vi behöver.

Oavsett om Dennis alltså ännu inte kan avgöra fotbollskvaliteten i stort hos övriga nyförvärv, så är han säker på en sak:

– Alla smälter jättebra in i omklädningsrummet och det är viktigt att den sociala biten fungerar!

Annons

FOTNOT: TFF-styrelsen samlades i går och mötet hade bland annat att ta ställning till värvningen av Jimmie Augustsson, från IFK Hässleholm men mötet var ännu inte slut vid pressläggningen.

Sigge Hansson

0410-545 24

sigge.hansson@allehandasyd.se

FOTBOLL TRELLEBORG
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons