Äntligen för Tif Vikings

Efter mängder av förluster blev det äntligen seger för Tif Vikings, när man mötte Sölvesborg på bortaplan.
Sport • Publicerad 10 mars 2002

4-3 skrevs segersiffrorna till efter periodsiffrorna 2-1, 1-0 och 1-2. Segern är extra värd att notera med tanke på att trelleborgarna endast kom till spel med elva utespelare. Tif Vikings ledde med 4-1 under inledningen av den tredje perioden men i takt med att man kunde ana sig till en seger infann sig nervositeten. Närmare än 3-4 kom dock inte hemmalaget som med sex minuter kvar drabbades av en två- plus femminutersutvisning och därmed en spelare mindre på planen under resten av matchen. Kval till div 2 Sölvesborg HC-Tif Vikings 3-4 (1-2, 0-1, 2-1) Tif Vikings: Sergej Babij 3, Johan Hallberg. Lund-Åstorp 6-0