Annons

Äntligen för Anderslöv!

Bra spel i flera matcher men fram till lördagens derbymatch hemma mot Minnesberg hade spelet endast räckt till två oavgjorda matcher. Nu kom första segern och den blev också siffermässigt klar.
Sport • Publicerad 23 maj 2004

3-0 (2-0) blev det sedan Patrik Andersson blivit tvåmålsskytt och där Joakim Persson kompletterade genom att kruta in en frispark. - Det är så här - lyckas våra många ungdomar går det också bra för laget och så var det i dag, menar tränaren, Ulf Pålsson efter segern. Skegrie-Skurup 0-2 - Vi presterar säsongens bästa spel men bränner man alla chanser kan det inte gå på annat vis, säger tränaren, Hans-Gunnar Nilsson. Skegrie höll enkelt Skurup stången i motvind under första halvlek för att sedan helt ta över i medvind. Fram till Skurups mål till 0-1 efter 28 minuter hade spelet i princip varit förlagt enbart till gästernas planhalva men målet gav mersmak och 0-2 kom redan två minuter senare. - De två Skurupsmålen gjorde att vi kom helt av oss, avrundar Hans-Gunnar. Malmö U-Gislöv 2-3 Gislöv kom snabbt igen efter förlusten mot Hakoah och gick i och med segern i Malmö upp på ena kvalplatsen. I pausen stod det 1-1. - Vi saknade Martin Jönsson, Mats Palmqvist och Daniel Lagerborg men juniorerna, Joakim Kjellberg, Jimmy Rasmusson och Adrian Hass gjorde alla en fin insats, meddelar tränaren Bertil Olsson. Joakim blev även målskytt och det gäller även Rickard Borggren och Mattias Persson. Hakoah-Gylle 0-0 Det är inte ofta division sex-matcher slutar mållöst men här blev det så. Närmast mål för Gylle var Johan Licke men inget ville sig framåt denna gång. En poäng borta är dock bra nog och hittills har också Gylle imponerat stort i division sex-comebacken. L Beddinge-Skabersjö 0-5 2-0 senast mot Rynge borta men nu var måltorkan tillbaka för Lilla Beddinge. Man höll dock 0-1 in i andra halvleken.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons