Annons

Ännu oklart om Jensens skada

Det är fortfarande osäkert hur länge Fredrik Jensen (bilden) kommer att bli borta. "Svullnaden på knäet måste gå ned innan man kan säga vad som är skadat ", säger Fredrik.
Sport • Publicerad 9 mars 2007

På torsdagen undersöktes Fredrik Jensens skadade vänsterknä av TFF:s läkare Peter Malmgren.

– Det är fortfarande för svullet för att man ska kunna säga om och vad som är sönder, berättar en nedstämd Fredrik Jensen.

Annons

Det var i onsdagens träningsmatch mot BK Frem som Fredrik Jensen helt oattackerad föll samman efter att ha vridit sitt knä.

Man vet dock att ledbandet är skadat.

En ny undersökning av Fredriks knä kommer inte att ske förrän efter det att laget kommer hem från träningslägret i Spanien.

Först då blir det klart hur länge som Fredrik Jensen kommer att bli borta. Trots skadan kommer anfallaren att följa med till Spanien.

– Jag kommer att köra lite rörelseträning där. Det handlar ju också om att komma in i gänget, säger Fredrik om gårdagens glada nyhet.

För sju år sedan drabbades Fredrik Jensen av en korsbandsskada i samma knä, han tycker inte att det känns likadant nu.

– Men jag vet inte alls vad det kan vara. Det är bara att avvakta magnetröntgen. Hur mår du nu?

– Jag försöker att hålla humöret uppe, suckar han.

Ulf Svenning

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons