Annons

Annika tävlar i Mannheim

IFK:s lovande friidrottare, Annika Andersson, har blivit inbjuden av Friidrottsförbundet att deltaga i uttagningstävlingar i tyska Mannheim inför junior-VM.
Sport • Publicerad 16 juni 2003

- Jag är uttagen som en bland sju sprinters och som får ett bidrag av förbundet på 2 000 kronor. Jag kommer att tävla i både 100 meter och i stafett 4x100 meter och i först hand har jag väl chansen att komma med i ett stafettlag, förklarar Annika. Sammanlagt 19 lovande friidrottare har tagits ut att deltaga i Mannheim och där kommer man också att möta allra tuffaste internationella motstånd. Tävlingarna i Mannheim arrangeras lördag och söndag - vilket innebär att Annika och de andra i truppen missar midsommar här hemma. - Det gör inget och det blir bankett och annat där nere, avrundar Annika.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons