Annons

Anfallstalangen klar för Eskilsminne

För ett par veckor sedan stod det klart att Noah Christoffersson inte fick förlängt kontrakt med TFF. Nu är han klar för division ett-klubben Eskilsminne.
Fotboll • Publicerad 10 december 2019
Noah Christoffersson, under en TFF-träning.
Noah Christoffersson, under en TFF-träning.Foto: Tomas Nyberg

20-årige Noah Christoffersson har tillhört TFF:s A-trupp de två senaste säsongerna. Men för ett par veckor sedan stod det klart att anfallaren inte fick förlängt kontrakt.

Nu meddelar Eskilsminne på sin officiella hemsida att Christoffersson är klar för klubben.

Annons

– Jag har haft ett bra snack med Mattias (Lindström) och Kalle (Karl-Johan Hallenborg Olsson), och det känns mycket bra. Det blir lite som en nystart på karriären efter tre utlåningar att äntligen vara i en klubb på riktigt. Jag hade en fin höst i Eskils i en bra klubb och en bra miljö med bra träningar och matcher, och det ska bli roligt att bygga vidare på det, säger 20-åringen till hemsidan.

Christoffersson var utlånad till Helsingborgslaget under höstsäsongen, där det blev ett mål på 13 matcher i division ett.

Under våren var han utlånad till Österlen FF i division två, där det blev fyra mål på tolv matcher. Förra hösten var det division ett-laget Kristianstad FC som TFF lånade ut anfallaren till.

– Noah har inte riktigt fått grepp i seniorfotbollen och han har hamnat i utlåningssituationer. Det har varit lite rörigt för honom så vi tror detta blir bra för honom nu, men vi kommer att fortsätta följa honom, sa TFF-tränaren Kristian Haynes, till TA-sporten, när det stod klart att klubben släppte anfallaren.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons