Annons

Anfallare från Köge testas på TFF-läger

I dag flyger TFF till Spanien för en veckas träningsläger. Med på planet: 22-årige Olcay Senoglu. "Han beskrivs som den spelartyp som vi söker", säger Lasse Larsson.
Sport • Publicerad 9 mars 2007

Med knappt fyra veckor till den allsvenska premiären mot IFK Göteborg åker TFF söderöver för att slipa formen. Med på resan får de en testspelande dansk anfallare.

Förutom de spelmässiga kvaliteterna beskrivs Olcay Senoglu ha rätt personlighet.

Annons

Anfallaren, 174 cm lång, tillhör danska Köge. Division ett-klubben har ekonomiska problem och spelarna har frigjorts från sina kontrakt.

Det innebär att TFF har möjlighet att värva Olcay Senoglu utan kompensation till Köge.

Senoglu är vänsterfotad och har ett antal pojklandskamper i bagaget. Han har spelat en säsong i Nordsjälland och gjort några matcher för turkiska Genclerbirligi. I Köge har han svarat för 12 mål på 36 matcher. TFF flyger i eftermiddag till Alicante men tvingas lämna tre spelare hemma.

Thommie Persson har en infektion i kroppen och läkare har avrått honom från att åka utomlands.

Jens Sloth, som inför säsongen deklarerat att han satsar på studier, står inför viktiga prov i veckan.

Fredrik Perssons fru Jenny väntas nedkomma med parets första barn den 23 mars.

– Det är inte värt att åka iväg, det är ändå första barnet. Jag ska hålla igång med U-laget som har tre matcher under tiden de andra är i Spanien, säger "Fritz".

För TFF väntar inga matcher i Alfàs del Pi, laget ska träna och gruppen svetsas samman.

Martin Falkenby

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons