Annons

Andreas Isaksson klar för division två-klubb

Smygesonen och före detta landslagsmålvakten Andreas Isaksson blir målvaktstränare. Den nyblivne 38-åringen kommer nästa säsong att tillhöra ledarstaben i Fagersta Södra.
Fotboll • Publicerad 4 oktober 2019
Andreas Isaksson, när han spelade med Djurgården under sin sista säsong, här mot TFF på Vångavallen.
Andreas Isaksson, när han spelade med Djurgården under sin sista säsong, här mot TFF på Vångavallen.Foto: Tomas Nyberg

Andreas Isaksson har gjort 133 A-landskamper och avslutade sin karriär i Djurgården för ett år sedan. Nu tar han upp fotbollen igen, fast i en annan roll.

Patrik Salminen, sportchef i Fagersta Södra som nyligen blivit klart för division två, har legat på Andreas Isaksson om en comeback efter att den före detta stormålvakten valt att bosätta sig i Västmanland.

Annons

– Han har en gedigen bakgrund som målvakt så det känns som att han kommer ha mycket tips och idéer att delge våra målvakter. Det känns fantastiskt kul, säger Salminen till Fagersta-Posten.

Andreas Isaksson har Östra Torp Gif som moderklubb och kom till TFF som tolvåring där han slog igenom under den allsvenska våren 1999. Därefter har han bland annat representerat Juventus, Manchester City, Rennes och PSV Eindhoven.

Björn GustavssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons