Annons

Anders Palmér tillbaka i TFF

TFF:s första nyförvärv blev klart på onsdagen. Anders Palmér, med 250 matcher i TFF, är tillbaka i klubben. De kommande två åren blir han klubbens tipselittränare.
Sport • Publicerad 29 oktober 2003

- Att knyta "Palle" till oss är ett led i vår elitsatsning på ungdomssidan. Han har personliga egenskaper som vi tycker om, säger TFF-ordföranden Per-Anders Abrahamsson. Anders Palmér kom överens med TFF på onsdagseftermiddagen. De senaste två åren har han varit andretränare i Malmö FF, en tjänst som han själv valde att lämna. - Palle har jobbat under Tom Prahl och enligt Tom har han gjort bra ifrån sig. Lasse Larsson kommer fortfarande vara chef för ungdomsverksamheten och det känns bra eftersom Lasse och Anders känner varandra utan och innan, säger Per-Anders Abrahamsson.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons