Annons

Anders Friberg nobbar TFF

TFF får fortsätta jakten på rutinerade försvarsspelare. På torsdagen gav Anders Friberg klubben nobben och skrev på ett nytt kontrakt med Landskrona Bois. "Det känns lite snopet", säger Lasse Larsson.
Sport • Publicerad 16 december 2005

TFF satte stort hopp till att värva Anders Friberg (bilden). Hans kontrakt med Landskrona Bois gick ut och första kontraktsförslaget dög inte för den erfarne ytterbacken.

Men när Bois återkom tackade Friberg ja.

Annons

– Det har varit jobbigt att bestämma sig. Jag funderade allvarligt på Trelleborg men efter en lång diskussion med min flickvän kom vi fram till att det är bäst att stanna i Landskrona.

– Jag har ett fastighetsbolag här och vi kanske ska bilda familj så småningom. För TFF är Anders Fribergs besked tungt. Klubbdirektören Lasse Larsson hade satt stora förhoppningar på att den förre TFF-spelaren skulle återvända.

– Det känns lite snopet faktiskt. Nu får vi försöka hitta en annan back som har rutin, säger Lasse Larsson.

Vad tror du att det föll på?

– Avståndet. Det är för långt mellan Landskrona och Trelleborg.

TFF har bestämt sig för att tacka nej till danskarna Antonio Rojaz och Dennis Borup. I stället läggs allt krut på att Charles Anderson ska få politisk asyl och då köps han loss från Malmö FF.

– Jag har fått tag i en bra kontakt på Migrationsverket som kan skynda på det här ärendet. Finns det någon mänsklighet här i världen så kan man inte visa ut Charles, säger Lasse Larsson.

Martin Falkenby

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons