Annons

Allt friskare TFF laddar för match mot Lunds BK

Efter bottennappet mot Bunkeflo reste sig TFF mot Nordsjälland. I dag väntar Lunds BK och det är ett allt friskare TFF som fortsätter uppladdningen inför superettan.
Sport • Publicerad 8 mars 2005

TFF har bara en seger hittills på fyra träningsmatcher – 5–1 mot Högaborg – men vad viktigare är har spelet sett desto bättre ut. Undantaget är förlustmatchen mot Bunkeflo. I dag väntar division tvåmotstånd i form av Lunds BK. – Vi får naturligtvis försöka fortsätta utveckla spelet så att vi får grunderna till att sitta. Resultatet spelar mindre roll, säger assisterande tränaren Benny Mårtensson. Truppen har varit skadedrabbad men nu ser det ljusare ut. Niklas Nordgren, Mikael Bengtsson och Yousef Fakhro är alla på väg tillbaka och Jonas Bjurström finns med redan i kvällens match. Det är "bara" Linus Malmqvist som man kommer att få vänta lite längre på. – Det börjar ljusna och när vi åker till Italien på träningsläger nästa torsdag vill vi ju ha alla med, säger Benny Mårtensson, som dock har haft anledning att glädjas åt vad de unga spelare som fått chansen i skadeeländets spår har visat upp i spelväg. – De har fått gå in och tampas med äldre spelare och har gjort det mycket bra. Patrick (Nilsson) gjorde ju en strålande insats senast. Mot Lunds BK saknas, förutom de tidigare nämnda, Ivo Skiljo som blivit sjuk. In kommer alltså Jonas Bjurström och det är den enda ändringen jämfört med senast. Tränaren Conny Karlsson hoppas förstås på en ny bra insats. Han konstaterar att klassen på motståndarna varierar en del just nu. – Mot Nordsjälland blev det mycket försvar. Nu möter vi ett lag ur en lägre division och jag hoppas få se ett bra anfallsspel och att vi kan klara av att styra spelet. Men det tror jag att vi kan, vi har släppt lite på träningen och det bör göra oss lite fräschare, säger Conny. Matchen spelas i Anderslöv med avspark kl. 17.30. Truppen: Richard Richardsson, Niclas Jeppson, Mattias Kronvall, Thommie Persson, Dennis Melander, Alexander Steen, Jens Sloth, Jonas Bjurström, Patrick Nilsson, Mathias Roos, Alban Jusufi, Emil Mårtensson, Stephen Ademolu, Toni Bahtiri och Christian Ahlström. Jonas Gustafsson

Fotboll Trelleborg Höllvikens Gif har kommit överens med TFF-försvararna Tobias Hansson, 18, och André Hansson, 19, om en övergång.
Fotboll Trel le borg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons