Annons

Akut kris i TFF

TFF:s akilleshäl har försvagats ytterligare. Orsaken är en tumme som inte hinner läka förrän om drygt en månad, och då är superettan redan i gång. - Jag skulle ta ner ett inlägg när jag fick en knuff. Jag tog emot mig med handen men fick kroppen över och tummen hamnade fel, säger en mycket besviken Björn Levin om situationen i lördagens match mot Frem.
Sport • Publicerad 10 mars 2003

Läkarundersökningen visade att ledbandet var av och det har tvingat TFF till aktion. På måndagen satte sig tränarparet Ulf Larsson och Anders Grimberg och funderade över alternativen tillsammans med målvaktstränaren Jan Ericsson och Jonas Brorsson. - Vi måste agera snabbt. Läget är oerhört akut, säger Uffe Larsson. Under mötet lades flera namn fram på förslag. Troligen kommer Pål Lundin att erbjudas någon form av kontrakt. - Det ska väl gå att lösa. Jag har ju lovat att stå till klubbens förfogande, säger "Pålle". Pål Lundin är den självklara lösningen på målvaktskrisen, han är en perfekt korttidslösning och då TFF vill lösa situationen så snart som möjligt talar det mesta för att Pålle blir reserv. Lediga målvakter är svårfunna så här års. För Björn Levin kom skadan som något av ett dråpslag, men han ser positivt på framtiden. - Jag hade en jäkla otur. Men vi får se positivt på det hela - tur att det hände i mars och inte när serien redan startat. Efter operationen på tisdagsmorgonen får jag ett gipsskena som jag ska ha tre till fem veckor. Efter det ska det gå snabbt att vara tillbaka. Ulf Larsson är mer tveksam. - Vi kan inte stå och vänta och se när Björn kommer tillbaka. Vi måste agera för klubbens bästa och en fingerskada för en målvakt är som en knäskada för en forward. Vi måste agera.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons