Annons

Affären Drugge drar ut på tiden

I ett par veckor har TFF försökt köpa loss Andreas Drugge från Degerfors. Ännu är affären inte i hamn. "Förhoppningsvis är det klart före jul", säger Stefan Nilsson.
Sport • Publicerad 18 december 2007

TFF:s viceordförande säger att parterna närmat sig varandra.

– Det rör sig framåt, även om det går långsamt. Från början var Degerfors krav orimligt, nu ligger vi närmare varandra men har en bit kvar innan det här kan gå i lås. Gör det inte det har vi andra alternativ som vi jobbar på parallellt, säger Stefan Nilsson.

Annons

TFF söker framför allt efter en eller två anfallare. Andreas Drugge, 24 år och med 13 mål i superettan, är alltså ett hett alternativ. Ett annat uppges vara före TFF-spelaren Stephen Ademolu, kanadensaren som klubben jagat i flera omgångar.

Ademolu har fått lite speltid i norska tippeligalaget Tromsö under de två och ett halvt år som han spelat i Norge och har under hösten dragits med en efterhängsen lårskada.

– Det ska inte vara några problem att komma överens. Men först måste vi kolla upp hans skada så att den inte är kronisk, säger ordföranden Per-Anders Abrahamsson till svenskafans.com.

Martin Falkenby

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons