"Abel" kvar i TFF

Peter Abelsson stannar i Trelleborgs FF. På tisdagen satte han sin namnteckning på ett tvåårskontrakt. - Det känns jätteskönt och jag tror på lagets chanser i allsvenskan, annars hade jag inte skrivit på. Det har känts bra hela året, vi har ett bra lag och kan överraska många.
Sport • Publicerad 9 december 2003

Mittbackens vara eller inte vara i Trelleborg har varit ett frågetecken de senaste veckorna. Intresset från Malmö FF var lockande men Peter Abelsson fick aldrig något kontraktsförslag från Malmöklubben. - Jag pratade med Tom Prahl några gånger men det rann ut i sanden i och med att Patrik (Andersson) kom in i bilden, säger "Abel" som de senaste dagarna bara förhandlat med TFF. - Som alltid i förhandlingar får båda parter ge efter för att komma överens. 26-åringen ser nu fram emot att spela med TFF i allsvenskan igen. - Inledningen är verkligen lockande med Djurgården i första matchen, det blir en höjdare. Sedan har vi Halmstad och AIK, det ska bli jäkligt kul. I Ulf Larssons lagbygge är Abelsson en nyckelspelare. - Abel tillhör ryggraden i vårt spel och det var skönt att se hans goda ögon när han berättade att han skrivit på. Han var viktig som fan för oss i år, han är en viktig pusselbit och det tror jag de andra spelarna också tycker.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.