Annons

7– 6 i Klagstorp

Sport • Publicerad 1 juli 2007

– En mycket märklig match. Vi möter det klart sämsta laget och gör vår klart sämsta match för säsongen, menar tränaren Gert-Arne Persson.

DIV FEM, SEX, SJU

Annons

Robin Nilsson blev femmålsskytt och han både inledde och avslutade målskyttet på Klagstorps IP. Anders Larsson och Göran Thell kompletterade som målskyttar.

Bolivia ledde med 4– 1 och så sent som med 6– 5 men till sist lyckades alltså Klagstorp mobilisera extra krafter som också gav tre poäng.

L Beddinge– Sarajevo 1– 1

På Thurevallen var det helt jämnt mellan Lilla Beddinge och Sarajevo – trots att hemmalaget fick spela med en man mer under 50 minuter.

Sarajevo fick en spelare utvisad under slutminuterna i första halvlek och trots att hemmaspelarna pressade mot slutet ville bollen inte in i motståndarmålet.

Närmast var Kristoffer Ekström som träffade både stolpe och ribba under slutminuterna. Patrik Karlsson var fri vid ett tillfälle men alltså 1– 1.

Sarajevo tog ledningen tidigt i matchen och strax efter utvisningen kunde Patrik Karlsson kvittera på en fin nick.

Näsets FF– FC Malmö 2– 2

Näsets FF har börjat ta poäng under de senaste omgångarna och nu var det mot jumbon FC Malmö. I pausen stod det 1– 1 och de båda Näsetmålen gjordes av Martin Mårtensson och Christian Nilsson.

Pelister– Bunkeflo FF 2– 2

Annons

Trots annonsering om match i lördags tidigarelades matchen mot Bunkeflo och den avgjordes därför redan i fredags.

Pelister hade chansen att gå upp i serieledning inför sommarvilan men då hade det krävts seger både mot Bunkeflo och mot Rydsgård i morgon. Nu missades chansen alltså redan i fredags.

I pausen stod det 1– 1 och de båda Pelistermålen gjordes av Goran Popovski och skyttekungen Igor Tasevski.

V Ingelstad– Kosova 3– 5

Kosova tog visserligen fjärde raka segern men det mesta bjöd Västra Ingelstad på.

– Vi bränner åtminstone fem helt klara målchanser, där Peter Svensson bland annat sköt en straffspark högt över målet, informerar Jan Persson.

Dennis Andersson, Christoffer Öberg och Jesper Björkstrand gjorde Västra Ingelstads mål.

Sigge Hansson

0410– 545 24

När Klagstorp tog emot Bolivia i lördags tillverkades hela tretton mål och slutresultatet skrevs till 7– 6 (4– 4)!
När Klagstorp tog emot Bolivia i lördags tillverkades hela tretton mål och slutresultatet skrevs till 7– 6 (4– 4)!
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons