Annons

6–3 blir 0–3 för Skegrie

För snart tre veckor sedan vann Skegrie hemma över Janstorp med 6–3 men i går ändrades resultatet till 0–3!
Sport • Publicerad 25 september 2009

TRELLEBORG.

Det är Skåneboll som godkänt en protest från Janstorp och anledningen är den att Skegrie ändrade i laguppställningen och satte upp Håkan Johansson i efterhand.

Annons

– Mycket märkligt, tycker vi, eftersom vi gjorde det före avspark och att domaren, Pavle Simonovski, var helt klar över vårt tillägg, menar Skegrietränaren, Roland Johansson.

Janstorp vägrade skriva under matchrapporten efteråt och trodde då att Skegrie fuskat.

– Det är ju oerhört olyckligt att Oskar Bengtsson blir skadad i matchen och att då Håkan Johansson får ersätta honom i målet och det är väl det som gör att man i Janstorp blir tveksamma. Vi vet dock att vi gjort rätt och nu kommer vi att fokusera fullt ut på avgörande matchen mot Köpingebro.

Läget för Skegrie i tabellbotten försämras radikalt i och med poängtappet och inför de två avslutande matcherna ligger Skegrie nu på samma poäng som Köpingebro har på kvalplatsen nedåt och bara en poäng mer än BK Vången på ena nedflyttningsplatsen. Och i stället för att ha 22 poäng mot 21 – i jämförelsen med just Janstorp, har Janstorp nu istället 24–19 i kampen med Skegrie om att slippa kvalspel.

Skegrie har dessutom två tuffa matcher kvar på programmet och det är Köpingebro borta närmast och sedan Skivarp – som kämpar om seriesegern med Behar i första hand. Det talas redan om att två busslaster med Skivarpssupportrar är på väg till Snarringe då...

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons