Annons

39-60 men godkänt mot Lugi

Damerna i Trelleborg Basket åkte till Lund för att möta Lugi och man visste på förhand att det skulle bli svårt. Trelleborg hade till dagens match fått en ny spelare i Sara Mires från Malmö och Sara gjorde en fin insats.
Sport • Publicerad 10 mars 2002

TB inledde bra, där Josefin Nilsson, systrarna Rukije och Sebba Bunjaku ledde laget med aggressivt försvarsspel. Lugi var helt klart skakat och TB-damernas fina spel gav endast 17-11 till hemmalaget under inledningsperioden. I halvtid var det 33-17 till Lugi och tredje perioden blev en kamp om varje boll och inför sista perioden stod det 44-26. Även i den fjärde perioden spelade TB jämt med Lugi (13-16) och detta mycket beroende på att Lotti Olsson och Therese Karlsson började få tag i returerna. Division 3 Södra Lugi-Trelleborg Basket 60-39 (33-17) Trelleborg Basket: Sebba Bunjaku 15, Josefine Nilsson 9, Sara Mirie 9, Therese Karlsson 4, Rukije Bunjaku 2.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons