1-11 för Tif Vikings

Tif Vikings kom till Lunds ishall och premiärmötet med Lunds IS i kvalserien med endast 13 spelare och därmed kunde väl inte utgången bli till annat än en brakförlust?
Sport • Publicerad 3 mars 2002

När domaren blåste för full tid stod det hela 11-1 (2-0, 4-0, 5-1) i protokollet och det kunde blivit än värre för trelleborgarna. - Till alla tidigare skador och sjukdomar meddelade även Marcus Niklasson och Johan Hallberg återbud under matchdagen vilket gjorde det extra besvärligt för oss. Vi hade bara elva utespelare med och av dessa är flera juniorer eller överjuniorer och alla kämpade åtminstone väl, säger lagledaren Göran Åhlander efter matchen. Göran var också extra glad över att den allra yngste, Henrik Moritz, fick en assist på tröstmålet i den sista perioden, där Roger Andersson blev målskytt. Conny Johansson inledde i Tif-målet men efter Lunds straffslag till 6-0 i slutet av den andra perioden tog Patrik Jonsson över och sammantaget klarade de båda sig ungefär lika - med sex respektive fem mål insläppta. Kval till division 2 Lunds IS-Tif Vikings 11-1 (2-0, 4-0, 5-1) Mål, Tif: Roger Andersson Åstorp-Sölvesborg 5-5