Annons

0-6 för TFF mot Strømsgodset

TFF avslutade officiellt träningslägret i spanska La Manga i och med matchen mot norska division ett-laget Strømsgodset under fredagseftermiddagen - och vilken avslutning det blev.
Sport • Publicerad 15 mars 2002

0-6 (0-3) slutade matchen, sedan norrmännen inlett med 0-1 redan efter åtta minuters spel. 3-0 minuten före pausen avgjorde definitivt matchen och i samband med 0-2 tvingades tränaren Alf Westerberg till en ommöblering i laget: - Patrik Svensson och Johan Laursen skadades tyvärr båda strax efter 0-2, där Patrik stukade foten och där Johan slog upp ett jack i huvudet. I deras ställe kom Jens Sloth och Kristian Haynes in. Alf Westerberg medger en dålig laginsats men menar också att det handlade om ett mycket starkt norskt motstånd: - Vi gör en mycket svag försvarsinsats i stort, där Björn (Levin) i målet var väldigt passiv vid flera av målen men där nästan samtliga spelade väldigt osäkert. Alf ger endast tre spelare godkänt och det är i första hand Jonas Nilsson - när han väl kom ner på mittfältet under slutet och då tog tag i spelet. Vidare får Jens Sloth godkänt för sitt engagemang och sin sprudlande energi och den sista sleven godkänt delar Alf ut till Wellington Andersson - också han inhoppare. 0-0 mot Hønefoss och nu alltså 0-6 mot Strømsgodset är årets TFF-facit i La Manga och därmed gäller det väl för Alf Westerberg och Lasse Larsson att närmast börja om väl på hemmaplan igen. Redan på tisdag väntar Landskrona BoIS borta och nästa helg kommer Elfsborg till Söderslätt, så det finns snabba möjligheter att åter hitta rätt spår i förberedelserna inför starten i superettan. Träningsmatch, La Manga: Strømsgodset-TFF 6-0 (3-0)

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons