Annons
Nyheter

20-talsjazz i Smyge

Under lördagen spelade bland annat Uddeskog Band, Mattssons Serenaders och Salongsorkestern på Smygehuks jazzfestival.
Nyheter • Publicerad 25 juli 2009

SMYGEHAMN. Klockan fyra på eftermiddagen drog lördagens program igång med Mattssons Serenaders som spelar musik med inspiration från 1920-talets jazz i Garaget och Uddeskog Band i Magasinet. Efter avslutat set är Rolf Uddeskog, bandledare, nöjd och säger att han tycker att det gått "hyfsat ändå".

– Ja, men det är svårt att få ihop alla bandmedlemmarna för att repa såhär i semestertider när många är ute och reser, säger han.

Annons

Efter Uddeskog band är det dags för Salongsorkestern att inta scenen. De 20 bandmedlemmarna får trängas både på och utanför scenen för att få plats.

Senare under lördagskvällen står bland andra Sammy Rimington och hans International Band på programmet, och avslutar gör Miriam Aïda Trio med gästsolist Fredrik Kronkvist.

Calle Sandstedt
Erika Oldberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons