Nyheter

Gylle får kvalspela

Efter förra helgens derbyseger för Klagstorp hemma mot Gylle fanns förhoppningar i just Klagstorp om att passera Gylle under slutmatcherna, även om Gylle efter matchen hade fem poäng tillgodo. Nu blir det inte så utan Gylle fixade kvalplatsen via 3–2 (1–2) hemma mot Makedonija.
Nyheter • Publicerad 21 september 2009

GYLLE.

Segern hemfördes efter en fin andra halvlek och där Gylle alltså vände underläge till seger och målen gjordes av Daniel Påmark, Pontus Andersson och Jonas Nilsson.

Klagstorp å andra sidan förlorade borta mot Gof med 1–2 efter en mållös första halvlek och där gjordes tröstmålet av Robert Nilsson. I och med segern kan Gof också komma i kapp Näsets FF och i nuläget ligger båda lagen lika poängmässigt men NFF har åtta mål tillgodo. I sista matchen kommer Klagstorp – som är höstens lag och som inte har några placeringar att spela om – till Höllvikens IP för möte med NFF...

Slutligen nådde Lilla Beddinge 2–2 (0–1) borta mot Helsingkrona efter mål av Axel Andersson och Ismet Guta.