Annons
Nyheter

Arro: Vi ska bara upp

För vissa spelare känns lagkaptensbindeln helt rätt. Även om inte Magnus Arro får bära den i småklubbslaget, så bär han den med heder i Skegrie BK.
Nyheter • Publicerad 23 mars 2010
Foto: 
Magnus Arro.
Magnus Arro.Foto: 

SNARRINGE. Efter fjorårets elände kan det också behövas med en samlande länk i årets Snarringegäng.

Det var ju nämligen så olyckligt att Skegrie BK degraderades till division sju på olyckliga grunder, där en protest i segermatchen mot Janstorp några matcher från slutet innebar tre missade poäng och som i slutändan kom att avgöra.

Annons

Omstarten i sjuan har inneburit att bröderna Hans och Jörgen Håkansson lämnat Skegrie för spel i BK Näset och FC Trelleborg och om detta säger Magnus Arro så här:

– Visst kommer Hans och Jörgen att saknas men nu börjar vi om på ny kula och vi ska bara upp! Vi har inte där nere och göra och så måste vi tänka, annars finns det ju ingen mening med spelet.

Magnus har haft lite ljumskproblem så här under försäsongen och har därför inte kunnat träna fullt ut men när det väl är dags för seriespel – ja, då kommer han också att vara på topp.

– Vi har ju även tappat Björn Ekroth till Skurup men samtidigt som vi tappat spelare tror jag mycket på de nya spelarna. Jag tänker i första hand på Martin Malmgren och Marcus Novén, från Gislöv men även Andreas Tillberg, från Lilla Beddinge. Sedan har vi ju förresten även fått tillbaka Patrik Andersson. Också han från Gislöv.

Det finns fler spelare som skrivit på men som ännu inte är klara och ett inväntat klartecken gäller i första hand Ismet Guta också han från Lilla Beddinge.

Magnus Arro gör sin sjunde säsong i Skegrie BK men har provat på spel i både Trelleborgs FF och IFK.

– Jag inledde i TFF och spelade där till jag var 15 år. Sedan gick jag en första gång till Skegrie men valde spel i IFK som sistaårsjunior.

När han får beskriva sig själv som fotbollsspelare, låter det så här:

– Jag vinner väl rätt mycket boll, är väl också rätt snabb och så har jag ett hyfsat skott. Jag tycker också att jag hela tiden blir bättre och bättre på huvudet.

Magnus tippar alltså Skegrie bland lagen som ska gå upp i sexan men han utfärdar avslutningsvis ett varningens ord för ett annat Söderslättslag.

– Ja, jag tror att Klagstorp kan bli rätt farligt i år.

Johan Silfversten Bergman
Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons