Annons
Nyheter

Usher: Here I stand

Med 2004 års multisäljande Confessions började Usher på allvar slåss med Justin Timberlake om titeln ''Den nya Michael Jackson". På nya Here I stand fortsätter Usher på den inslagna vägen med popsoul, med kraftig betoning på pop.
Nyheter • Publicerad 27 maj 2008

De inledande klubbrökarna Love in this club, This ain't sexoch Trading placessamt smäktande Moving mountainsbådar förvisso gott, men snart avtar intensiteten till förmån för puttenuttig gitarrplockssoul à la norska Stargate, vilka bidrar med urtråkiga His mistakesoch What a man to do.

''I was a hustler and a player, girl, before I met you", sjunger en numera väldigt vuxen Usher, nygift och nybliven pappa, i Before I met you.

Annons

Lite trist kanske.

Men så länge R. Kellyförblir ungkarl - det villsäga alltid - har jag inga större problem med att Usher vill dansa mogendans.

Christopher Lembke
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons