Annons
Nyheter

Union Square: Making bets in a burning house

Det har verkligen gått bra för kvartetten från Falkenberg. Efter vinster i några av Skandinaviens största tävlingar för kontraktslösa band, har killarna nu skapat sin debutplatta.
Nyheter • Publicerad 17 februari 2009

Det märks att Union Square försöker variera sin musik, och göra den personlig, genom att anspela mycket på känslor. Bland de punkrockiga låtarna, finns det ett par riktigt bra spår.

Sirens on, som inleder plattan, är den låt som sticker ut mest, både i musik och text. Dagens värld ur Union Squares perspektiv. En mörk och rå vardag beskrivs, något som nog många unga människor kan relatera till. Men övriga texter känns vanliga och tråkiga, och passar inte alls ihop med musiken.

Men få inte uppfattningen att Union Square redan är slut – tvärtom kommer man säkerligen att få höra mer om dem i framtiden. Dock är debutplattan varken någon triumf eller ett misslyckande.

Frida Fagerlund
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons