Annons
Nyheter

Titanix: Mitt i ett andetag

Många tycker nog att sångerskan Maria Rolf och Titanix är guds gåva till mänskligheten, jag tillhör dock inte den kategorin.
Nyheter • Publicerad 29 juni 2011
Titanix.
Titanix.Foto: SÖREN ANDERSSON

Nya "Mitt i ett andetag" börjar lovande med klassikern "Nu är det lördag igen", men sedan spårar det i mitt tycke ur. Titanix tillhör kategorin dansband som helst av allt verkar vilja göra något annat än flänga runt på landets dansbanor. Man försöker istället bygga någon sorts bro mellan musik som fungerar för dans med musik man själv gillar att spela, och aldrig mötas de två ... Med nio av de tolv låtarna helt nyskrivna var jag mycket nyfiken på åt vilket håll tvåorna i "Dansbandskampen" 2009 var på väg. Tyvärr väljer man helt fel riktning för min smak. Däremot är jag säker på att "gnussarna" ute på dansgolven har en helt annan uppfattning.

Louise Löfgren
Tommy Svensson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons