Annons
Nyheter

Thunder Express: Republic disgrace

Nyheter • Publicerad 21 mars 2007

"Strängen" kör vidare med sitt sidospår Thunder Express och låter sjutiotalsgitarren ta över än en gång när en ny platta alstras.

Man känner givetvis igen Hellacopters gitarristens lirande även om jag inte hoppar fullt lika högt i extas över Roberts "nya" band. Hans röst duger men låtarna är olyckligt nog allt för lama för min smak och når inte upp till det rockiga öset som jag vet finns i Strängens gamla plektrumsvalkiga, flinka fingrar.

Annons

Thunder är inte precis rädd för inblandning och har tagit hjälp av bland andra Ebbot från Soundtrack of our lives och Kenny Håkansson från The Hellacopters vilket självfallet influerar albumet rejält på ett positivt sätt.

Sammanfattningsvis: Inte allt för bra men långt ifrån dåligt. Låtar som Vegasoch Pick it uplyckas få min fot att stampa takten och skall därför skänkas den stora äran att flyttas in till de upphöjda skarorna i min heliga mp3-spelare.

Fredrick Malmgren

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons