Annons
Nyheter

The Poodles: Sweet Trade

Man kan tycka att steget från stilren metal till pretentiös glamrock borde vara milslångt. Men så är inte alltid fallet. Något de gläfsande musikerna i The Poodles är ett ypperligt exempel på.
Nyheter • Publicerad 2 oktober 2007

Hopplösa 80-talsnostalgiker med lika hopplöst omoderna frisyrer är sällan en bra kombination. Lägg till det ett par halvfjantiga låttitlar Streets of fire, Flesh and blood…, och domedagen är nära.

Låt gå att Sjöbosonen Jakob Samuels stämma tillhör landets starkare, särskilt inom pudelgenren, men någon hitmakare är han dessvärre inte. En och annan slagkraftig singel mäktar han förstås med, nya Seven seas(där Peter Stormare gör ett lagom pinsamt gästspel) håller tveklöst jämna steg med fjolårssuccén Metal will stand tall, men uppgiften att komponera ett helt album blir honom än en gång övermäktig.

Annons

Rimligtvis borde Samuel överlåta det ansvaret på ärrade producenterna Lyander och Alfonzetti. De som även låg bakom schlagersprångbrädan Night of passion.

Oscar Sundell

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons