Annons
Nyheter

The Horrors: Strange house

Nyheter • Publicerad 13 mars 2007

Med frisyrer värdiga åttiotalet och gotiska emobarometern inställd på max drar The Horrors igång sitt sextiotalsinfluerade garagesound som även har drag från sjuttiotalets råa punk så som Sex pistols och vars gitarrspel ofta drar tankarna till femtiotalets rockabilly.

Som ni ser så lyckas Faris Rotter och hans kamratskara kombinera musikhistoria från hela trettio år samt trycka in tio års modekatastrof. Allt på en gång!

Annons

Men jag får väl erkänna att jag diggar den här musiken och tack vare sin unga emostil samt det oförädlade garagesoundet som kommer till sin rätta i singlarna Jack The Ripperoch Count In Fivestror jag att de lyckas nå ut till en spridd publik som alla kan finna nått att relatera till i Strange House. Så i det stora hela skall Faris yla vidare samtidigt som Joshua Von Grimm fortsätter med sitt besynnerliga gitarrklinkande. Det är så vi vill ha det.

Fredrick Malmgren

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons