Annons
Nyheter

Scotts: På vårt sätt

Nu är Dansbandskampen över för den här gången. Scotts var med till slutet och blev besegrade av nostalgibandet Larz Kristerz med sex procentenheter, kvar i finalen var ett annat band med bokstaven z, nämligen Jannez.
Nyheter • Publicerad 13 januari 2009
Foto: 

För Scotts blev det bråttom med skiva till jul när Bert Karlsson kallade och det blev till att tolka andra artisters material och upprepa the greatest hits från Dansbandskampen. Och det är Henrik Strömberg med sin mjuka sång och bandets svänggung som gör att tankarna går till Vikingarna.  Men nästa skiva med eget material får bestämma den slutliga framtiden för Scotts, jag tror nog att de aldrig kommer i närheten av Vikingarna, men vem gör det inom denna genre? Men ett par spår är riktigt bra, Det börjar verka kärlekoch Tusen bitar, där närmar sig Lidköpingsbandet en egen identitet fri från andra influenser. Och nu väntar vi på Scotts i Melodifestivalen med Jag tror på oss.

Bo Bjelvehammar
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons