Annons
Nyheter

Scooter: Jumping All Over The World

Det måste vara bekvämt att vara Scooter. Livet liksom musiken bara rullar på och ingenting nytt händer. Det är som att köra samma väg runt kvarteret om och om igen. Tryggt för vissa - för mig är det same shit all over again.
Nyheter • Publicerad 18 december 2007

Efter 20 sekunder in i samtliga låtar får jag skärpa mig för att inte mina öron ska få epilepsi och trilla av. Precis när jag fått hopp om att låten har potential, åtminstone på spinningcykeln, så inser jag att det bara var besvikelsen som väntade runt hörnet.

Scooter använder flitigt ett läte som påminner om sjungande rymdbebis. Babylon Zoo gjorde något liknande med sin låt Spacemansom kom 96. Det var råcoolt. Scooterns rymdbarn sätter man gärna in nappen på.

Annons

För övrigt byter Scooter, precis som tidigare, tempo i sina låtar. Tack och lov. Och de klassiska ljudeffekterna som hängt med Scooter länge finns även på den här skivan. Trots igenkänning var de till och med bättre förr. Scooter:n går numera på tomgång och riskerar motorstopp.

Ann Ekstrand

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons