Annons
Nyheter

Sara Bareilles: Little voice

Alarm! Alarm! Reklambranschen har tagit en hel genre som gisslan – den lite poppigare singer/songwritermusiken, den som gärna drar åt country- eller folkhållet. Till och med Nick Drakes underbara Pink Moon fick tonsätta en bilreklam för något år sedan, vilken skam.
Nyheter • Publicerad 20 maj 2008

Den skönsjungande amerikanskan Sara Bareilles stundtals utmärkta debut låter ofta som något man hört i en reklamfilm. Och det har man.

Första låten på Little voice, Love song, snurrar friskt i en telefonreklam. Synd, jag skulle gärna lyssna på den och förundras över Bareilles starka röst och melodikänsla. Nu ser jag bara några färgglada mobillurar framför mig.

Annons

Little voicefinns ytterligare ett knippe starka spår, de flesta älskvärda ballader. Fast jag vet inte om jag vågar fästa mig för mycket vid dem, det kommer ju ut en hel del nya bilmodeller i sommar.

Får väl sluta kolla på tv.

Christopher Lembke
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons