Nyheter

Sanna Nielsen: 11– 22

Nyheter • Publicerad 13 mars 2007

Blott 22 år ung kan Bromöllas stolthet redan blicka tillbaka på en lysande karriär som hunnit löpa dryga decenniet bakåt i tiden. En karriär som hittills rymt tre soloalbum, en handfull svensktoppserövringar, och så förstås fyra framgångsrika schlagerdeltaganden.

Egentligen kan man tycka att det saknas tillräcklig substans för en hel samlingsplatta, men när projektet nu väl genomförts framstår det som aningen oengagerat. En sammanfattad artistkarriär i cd-form torde väl ändå innehålla något fler spår än det ganska albumordinära antalet av 14? Dessutom saknas två av sångerskans mäktigaste låtar, Vägen hemoch I natt, självklara schlagerdängor som istället fått ge vika för barnvisor som En gång när jag blir storoch Ä;nglafin.

Skivan innehåller även två nyskrivna alster med popambition. Ett mediokert och ett halvfärdigt med potential, sammansmälta av ett bristfälligt engelskt uttal.

Oscar Sundell

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.